Super-Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Super-Anime

AcasaPortalGalerieCăutareÎnregistrareUltimele imaginiConectare

Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Dan_Rhymes
Level 1
Level 1
Dan_Rhymes

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 15/03/2006

Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Empty
MesajSubiect: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitimeVin 24 Mar - 16:50

Deci pentru voi care este cel mai puternic personaj din DBGT? Si de data asta nu ma refer la fuziuni...
Eu cred k Son-Goku ssj4 este cel mai puternic personaj desi Broly pare a fi cel mai puternic pers. Goku este intotdeauna cu un pas in fata tuturor pers din DB dar Broly este totusi lssj sa nu uitam.... Eu raman de parere ca Goku este cel mai puternic...
Voi ce parere avetzi?
Sus In jos
Goku SSJ 2
Admin
Admin
Goku SSJ 2

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 32
Data de inscriere : 07/03/2006

Character sheet
roll dices:

MesajSubiect: Re: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitimeSam 25 Mar - 3:53

Sunt deacord cu tine... Dar si vegeta SSJ 4 impreuna cu Goku SSJ 4 fac o echipa grozava....
Sus In jos
https://super-anime.forum.st
RealAnim
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitimeLun 27 Mar - 22:10

Cred ca stiti deja raspunsul, dar mie cel mai mult mi-a placut Gogeta SSJ4 (rosu si al dracu Twisted Evil ).
Sus In jos
Goku prince of saians

Goku prince of saians

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 14/07/2006

MesajSubiect: Re: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitimeDum 13 Aug - 1:19

goku ssj4
Sus In jos
ssj4_battousai
Membru
Membru
ssj4_battousai

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 31
Data de inscriere : 31/07/2006

MesajSubiect: Re: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitimeMier 23 Aug - 3:27

poi....avand in vedere ca goku e personaju principal....sa zicem goku....dar pt mine gohan e cel mai tare ...sa nu uitam cand la distrus pe celll cu o singura mana Shocked lol! ce tare e personaju asta..... Razz ce suparat era cand ii distrugea pe prichindeii aia...prea tare.....personaju....sau numai stiu in ce film nu mil ami aduc minte dar la invins pe ala care a cerut de la dragon imortaliti.....goku inca nu folosea evolutia.... si ia salvat pe piccolo si goku...a fost soper tare....deci gohan e cel ami puternic pan la urma
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?   Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT? Icon_minitime

Sus In jos

Care vi se pare cel mai puternic personaj din DBGT?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce personaj din acest anime preferati?
» Filmele care v-au placut cel mai mult

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Super-Anime :: DBZ SERIES :: Dragon ball GT-
Mergi direct la: